29 Ekim 2014

Sermayesiz İnternetten Para Kazanma


Herhangi bir sermaye olmadan evde oturduğu yerden para kazanmak isteyen bayanlar son zamanlarda semayesiz internetten para kazanma işine sarmış durumdalar.Günümüzde artık herkesin evinde hatta cebinde bile internet varken,bunu bir iş imkanına dönüştürmek kadar akıllıca bir fikir yok herhalde...
Eskiden eşlerine destek olmak için farklı arayışlara giren ev hanımları evde boncuk işi, evlere nikah şekeri işi, evde mandal montaj işi gibi işler yaparak para kazanır evlerine katkıda bulunurlardı.

Fakat günümüzde bu işler artık demode oldu ve eskisi kadar kazandırmıyor.Çünkü verdiğiniz emeğe değmiyor yani.Her işte olduğu gibi el emeğine de gereken değer verilmiyor.

Günümüzde artık pek çok ev hanımı evde internetten sermayesiz para kazanıyor.Sermayesiz internetten para kazanma çok kolay bir iş ve kazancıda bana göre mükemmel diyebilirim.


 Peki nasıl oluyor bu iş? dediğinizi duyar gibiyim.


Bunlardan ilki ve en çok tercih edilen iş evde internetten anket doldurarak para kazanma işi.

Herhangi bir sermayeniz olmadan evde bilgisayarınızın başında yapıyorsunuz ve e-mail adresinize gönderilen anketleri dolduruyorsunuz.

Doldurduğunuz her anket başına ücret alıyorsunuz.Bu iş ile ilgili detaylı birgi daha önce anket doldur para kazan başlığı altında vermiştim dileyenler oradan detaylı bilgi alabilirler.

Peki anket doldurarak para kazanma işine nasıl başlayabilirim ve Anket doldurarak nasıl para kazanılır?

Bu işe nasıl başlayacağınızı basit bir şekilde adım adım göstereceğim.

Sermayesiz internetten Anket doldurarak para kazanmak için;

1-Anket doldurtan firmaların listesinin bulunduğu Anket listesi eğitim paketi alıyorsunuz!.

2.-Bu listedeki istediğiniz firmalara kayıt oluyorsunuz!

3-Kayıt olduğunuz firmalar e-mail adresinize anketler gönderiyor.

4.-Siz bu gelen anketleri dolduruyorsunuz ve anket başına belli bir ücret alıyorsunuz.

İşte hepsi bu!
Bu iş gerçekten bu kadar kolay mı?
Evet gerçekten çok kolay bir iş.Zor olan tek şey var oda anket firmalarına tek tek kayıt olmak...
Yani başlangıç olarak sıkılmadan bu firmalara bir sefer kayıt olursanız gerisi kolay bir iş zaten.

Bundan sonrası sadece her gün e-mailinizi kontrol edip gelen anketleri dolduracaksınız.Benim tavsiyem yeni bir e-mail adresi açarsanız,karışıklık olmadan her yeni anketi kolayca görebilirsiniz.

Dolduracağınız anketin kaç para olacağı ve kaç dakika süreceği size gelen mailde belirtilir.Verilen ücreti beğenmezseniz doldurmaya bilirsiniz.Bence vaktiniz varsa azçok demeyip doldurun derim.Çünkü bunun karşılığını ilk ayın sonunda alırsınız.

Anket listesi eğitim paketi'nin fiyatı 45.00 tl.

Anket Doldur Para Kazan eğitim seti ise 47.00 tl.

Sadece ikisinden birini alarak internetten anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.Benim tavsiyem Anket listesi eğitim paketi hem fiyatı uygun hemde bu işten daha çok kazanmanızı sağlayan püf noktaları bulunuyor.

Aslında bayanların çoğu için bu tarz işler hiçte zor değildir. Çünkü bizim kadınlarımızın elinden her türlü iş geliyor ve yaptıkları her işi başarı ile sonlandırıyorlar. Evinde boş boş oturan hanımların ek gelir sağlamak amacıyla sermayesiz internetten para kazanıyorlar ve aile bütçesine katkıda bulunuyorlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparsanız aradığınız işi daha çabuk bulabilirsiniz.Evde iş imkanı.com