24 Şubat 2013

Evde boncuk işi

evde boncuk işi

Ev hanımları evde yapabilecekleri işlerden biriside evde boncuk işi. Evde boncuk işi yaparak hem aile bütçesine katkıda bulunur hemde boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir iş.
Biraz tasarım yeteneğiniz varsa Evde boncuk işi yapmak tam size göre.Ben evde boncuk işi daha önce yapmadım acaba yapabilirmiyim?dediğinizi duyar gibiyim.
Merak etmeyin önemli değil bununda elbette bir yolu var. Mesela belediyelerin, halk eğitim merkezlerinin ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının açmış olduğu meslek edindirme takı tasarım ve boncuk kurslarına giderek çok kısa zamanda bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.
Sizin evde boncuk işi yapmaya azminiz varsa zaten bu işi kolayca öğrenebilirsiniz.
Her işte olduğu gibi bu işte de inançlıysanız başarıya ulaşmanız için önünüzde hiç bir engel duramaz.Önemli olan sizin istemeniz.

Evde boncuk işi yapmak için gerekli olan malzemeleri nasıl temin edebiliriz?
Mutlaka çevrenizde bu iş ile ilgili faaliyet gösteren toptancılar vardır.Yok ben bilmiyorum arayamam kapıma kadar gelsin diyorsanız o zaman her başımız sıkıştığında başvurduğumuz Google amcaya danışarak, toptan boncuk iş gibi bir arama yaparak evde boncuk işi yapmak için lazım olan malzemeleri temin edebilirsiniz.
Peki hepsi tamam evde boncuk işi yaptıran firmalara nasıl ulaşacağız?
Bi hayli evde boncuk işi yaptıran firmalar piyasada mevcut aslında.Oturduğunuz çevrede boncuk işi ve takı üzerine satış yapan mağazalara giderek yada görüşerek iş teklifinde bulunabilirsiniz.Yapmış olduğunuz boncuk tasarımlarını görüşmeye giderken yanınızda götürmeniz iş teklifinizin olumlu sonuçlanmasında çok etkili olacağını unutmayın.

Ayrıca evde boncuk işi yapan firmalara ulaşmak için bizim sitemize yani bu yazının altına yorum bırakırsanız,bu firmalarla irtibata geçebilirsiniz yada onlar size ulaşabilir.
Evde boncuk işi yaptırmak isteyen firmalar bizimle iletişime geçebilir yada yoruma bırakacağınız mail yada telefondan iletişim sağlayabilirler.
Ev hanımları evde yazı yazarak ta para kazanabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda Evde Makale yaz para kazan konusunda bilgiler verilmektedir.
Bir önceki yazımızda Evde ek iş yapmak ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz
İlgili aramalar;
evden boncuk işi istanbul, evden boncuk işi yapmak istiyorum, evde boncuk işi verenler,evden boncuk işi yaptıran firmalar, evden boncuk işi yaptıran yerler,ev hanımlarına evde boncuk iş,evlere boncuk işi,evde boncuk işi izmir,evlere boncuk işi ankara

3 yorum:

  1. bende evde boncuk işi yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Peki yaptigimiz boncuklari direk firmaya gondersek

    YanıtlaSil
  3. Yaptığımız boncuklari anlattığımız firma almıyor mu

    YanıtlaSil

Yorum yaparsanız aradığınız işi daha çabuk bulabilirsiniz.Evde iş imkanı.com