31 Ekim 2014

Umys Nedir?


Yeniden merhabalar,
Bugün bu yazımda sizlere Umys'den yani Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi'nden bahsedeceğim.

Umys.org nedir?

Pek çoğunuz Umys nin adını yeni duymuş olabilirsiniz.Aslında Umys 2012 yılının son aylarından beri varolan bir sistem ve gün geçtikçe de dev gibi büyümeye devam ediyor.

Umys yi tam olarak Finansal anlamda insanların birbirleriyle yardımlaşması amacıyla kurulmuş bir evden para kazanma ve ek gelir yöntemi olarak tarif edebiliriz.

Özellikle ev hanımlarının çok tercih ettiği bir evden para kazanma yöntemidir.Yani ev hanımlarının çok iyi bildiği bir iş...

Yani bir nevi "Altın Günü" gibi düşünebilirsiniz. Altın gününden farkı ise sizin yardım edeceğiniz miktar aynı kalır hiç değişmez, ancak yardım alacağınız miktar sizden sonra ne kadar üye gelirse o oranda artar. Sizden sonra sisteme üye olan her bireyden para kazanırsınız.

Çok basit bir mantığı vardır, herhangi bir ürün satma derdi yoktur, üyelik ücreti çok azdır. Küçük bir sermaye ile kendi ek gelir yönteminizi kurarak sürekli ve artan bir kazancınız olur.

Peki Umys Ulusal Mali Yardımlama Sistemi ile nasıl para kazanılır?

Bu sisteme yani Umys'ye, sizin tarafınızdan davet edilen herhangi bir kişinin bu sisteme katılması ile siz kazanç elde edersiniz.Bu işe başladığınız anda sisteme dahil ettiğiniz her kişiden ve onlarında dahil ettiklerinden para kazanırsınız.

Bu işe adım adım nasıl başlayacağınızı açıklayacağım;


Bu işe 55 lira ile giriş ücreti yatırarak başlıyorsunuz ve Umys tarafından size özel bir link veriliyor.Örnek link> http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc

Bu link tamamen size özel.ref= den sonra kendinize ait bir parola belirliyorsunuz.Sistem tamamen otomatik olarak çalışıyor.Bu link ile sisteme dahil ettiğiniz üyelerden para kazanırsınız.

Mesela size özel verilen linkizi facebook yada twitter gibi sosyal mecralarda paylaşırsınız ve sizin linke tıklayarak gelen ve üye olan her kişiden para kazanırsınız.

İşte hepsi bu...

Bu iş gerçekten bu kadar kolay mı?
Evet gerçekten çok kolay bir iş.Fakat zor olan tek şey var oda ilk üyenizi sisteme yani Umys.org'a dahil etmek.
Yani başlangıç olarak siz sisteme üye olduktan sonra bir kişiyi üye yaparsanız gerisi kolay bir iş zaten.

Bundan sonrası sadece her gün "Hesap özeti" sayfanıza kontrol edip gelen kazançlarınızı izlemek...
Kazançlarınızı almak içinse herhangi bir sınır yok!Hesabınızda çekmek istediğiniz miktar ister 10 TL ister 1000 TL olsun farketmeksizin  istediğiniz zaman "hesap özeti" sayfanızdan ödeme talep edebilirsiniz.Ödemeleriniz PTT ile adınıza yatırılır.

Bu işin püf noktası ise, ne kadar çok kişiyi dahil ederseniz kazancınız o oranda artar.Ayrıca sizin dahil ettiğiniz kişilerden de ve onların ettiklerinden de kazanç sağlayarak sınırsız bir gelire sahip olursunuz.

Aşağıdaki video size daha iyi bir fikir vererek kazanç planını görebilirsiniz.

Umys nedir,umys.org nedir




29 Ekim 2014

Sermayesiz İnternetten Para Kazanma


Herhangi bir sermaye olmadan evde oturduğu yerden para kazanmak isteyen bayanlar son zamanlarda semayesiz internetten para kazanma işine sarmış durumdalar.Günümüzde artık herkesin evinde hatta cebinde bile internet varken,bunu bir iş imkanına dönüştürmek kadar akıllıca bir fikir yok herhalde...
Eskiden eşlerine destek olmak için farklı arayışlara giren ev hanımları evde boncuk işi, evlere nikah şekeri işi, evde mandal montaj işi gibi işler yaparak para kazanır evlerine katkıda bulunurlardı.

Fakat günümüzde bu işler artık demode oldu ve eskisi kadar kazandırmıyor.Çünkü verdiğiniz emeğe değmiyor yani.Her işte olduğu gibi el emeğine de gereken değer verilmiyor.

Günümüzde artık pek çok ev hanımı evde internetten sermayesiz para kazanıyor.Sermayesiz internetten para kazanma çok kolay bir iş ve kazancıda bana göre mükemmel diyebilirim.


 Peki nasıl oluyor bu iş? dediğinizi duyar gibiyim.


Bunlardan ilki ve en çok tercih edilen iş evde internetten anket doldurarak para kazanma işi.

Herhangi bir sermayeniz olmadan evde bilgisayarınızın başında yapıyorsunuz ve e-mail adresinize gönderilen anketleri dolduruyorsunuz.

Doldurduğunuz her anket başına ücret alıyorsunuz.Bu iş ile ilgili detaylı birgi daha önce anket doldur para kazan başlığı altında vermiştim dileyenler oradan detaylı bilgi alabilirler.

Peki anket doldurarak para kazanma işine nasıl başlayabilirim ve Anket doldurarak nasıl para kazanılır?

Bu işe nasıl başlayacağınızı basit bir şekilde adım adım göstereceğim.

Sermayesiz internetten Anket doldurarak para kazanmak için;

1-Anket doldurtan firmaların listesinin bulunduğu Anket listesi eğitim paketi alıyorsunuz!.

2.-Bu listedeki istediğiniz firmalara kayıt oluyorsunuz!

3-Kayıt olduğunuz firmalar e-mail adresinize anketler gönderiyor.

4.-Siz bu gelen anketleri dolduruyorsunuz ve anket başına belli bir ücret alıyorsunuz.

İşte hepsi bu!
Bu iş gerçekten bu kadar kolay mı?
Evet gerçekten çok kolay bir iş.Zor olan tek şey var oda anket firmalarına tek tek kayıt olmak...
Yani başlangıç olarak sıkılmadan bu firmalara bir sefer kayıt olursanız gerisi kolay bir iş zaten.

Bundan sonrası sadece her gün e-mailinizi kontrol edip gelen anketleri dolduracaksınız.Benim tavsiyem yeni bir e-mail adresi açarsanız,karışıklık olmadan her yeni anketi kolayca görebilirsiniz.

Dolduracağınız anketin kaç para olacağı ve kaç dakika süreceği size gelen mailde belirtilir.Verilen ücreti beğenmezseniz doldurmaya bilirsiniz.Bence vaktiniz varsa azçok demeyip doldurun derim.Çünkü bunun karşılığını ilk ayın sonunda alırsınız.

Anket listesi eğitim paketi'nin fiyatı 45.00 tl.

Anket Doldur Para Kazan eğitim seti ise 47.00 tl.

Sadece ikisinden birini alarak internetten anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.Benim tavsiyem Anket listesi eğitim paketi hem fiyatı uygun hemde bu işten daha çok kazanmanızı sağlayan püf noktaları bulunuyor.

Aslında bayanların çoğu için bu tarz işler hiçte zor değildir. Çünkü bizim kadınlarımızın elinden her türlü iş geliyor ve yaptıkları her işi başarı ile sonlandırıyorlar. Evinde boş boş oturan hanımların ek gelir sağlamak amacıyla sermayesiz internetten para kazanıyorlar ve aile bütçesine katkıda bulunuyorlar.