02 Mayıs 2013

Evden Para Kazanma Yolları

Merhabalar,bugünkü yazımızda evde iş yapmak istiyorum diyenlere evden para kazanma yolları hakkında paylaşımda bulunacağım.

Aslına bakarsanız bu siteyi özellikle ev hanımları için oluşturmuştum.Fakat ziyaretçilerimden gelen mailler ve yorumlarda pekçok erkek okurlarımda olduğu için sizlere sevgili okurlarım diye hitap etmek istiyorum.

Evet bu kısa açıklamadan sonra evden para kazanma yolları neler? bunlardan bahsedelim.
Bildiğiniz gibi eskiden evde boncuk işi dantel gibi işler yaparak ev hanımları para kazanırlardı.Bunun ardından evde kurdela işi, evde mandal montaj işi, nikah şekeri gibi işler yaparak ev hanımları para kazanıyorlardı.

Fakat bu işlerin çok zahmetli olması vede kazancının çok düşük olması nedeniyle artık bu işlerde popülerliğini yitirdi.
Peki şimdi evden nasıl para kazanabilirim? dediğinizi duyar gibiyim.

Artık günümüzde pekçok kişi evde interneti kullanarak para kazanıyor.İnternetin artık yaşantımızın bir parçası haline geldiğini kimse inkar edemez öyle değil mi? Mesela bu yazıyı okuyorsanız mutlaka bir bilgisayarınız ve internet bağlantınız mevcut.Hatta facebook hesabı olmayan var mı bugün soruyorum size?

İşte hepimizi evinde bulunan hatta şu anda elinizin altında bir para basma makinası olduğunu hiç çekinmeden söyleyebilirim.Nasıl mı?

Sıkı durun söylüyorum;
Evde internetten para kazanmanın en kolay ve kazançlı yolu hiç şüphesiz ki anket doldurarak para kazanmaktır.
Günümüzde binlerce ev hanımı bu yolla çok güzel paralar kazanıyor ki buna bende dahil...
Evde anketörlük işi çağımızın mesleği haline geldi diyebilirim.

Peki evde anket doldurarak nasıl para kazanılır?

Günümüzde binlerce firma piyasaya çıkardıkları yada yeni çikaracakları ürünleri hakkında kamuoyu araştırması yapma ihtiyacı hissetmektedir.
Dolayısı ile anketleri dolduracak elemanlara ihtiyaç duymaktalar.Bu işde anket firmaları vasıtası ile insanlara ulaşmaktadırlar.

İşte bu anket firmalarıda anketörler vasıtasıyla yani bizler tarafından yaptırıyorlar ve her doldurduğunuz anket başına belli bir oranda ücret ödüyorlar.

Aslına bakarsanız anket doldurarak zengin olamazsınız fakat evde çok güzel bir ek gelire sahip olursunuz.Anket doldurarak para kazanmak için daha fazla detaylı bilgiyi Anket doldur para kazan adlı yazımızda bulabilirsiniz.

Bu yazımda sizlerle evden para kazanma yolları konusunda paylaşımda bulunmaya çalıştım.Bir başka yazımda görüşmek üzere hoşcakalın.