28 Şubat 2013

Sermayesiz İş Fikirleri


Yeniden merhaba Bugün sizlere evde yapılacak sermayesiz iş fikirleri ile ilgili çok kolay bir şekilde para kazanabileceğiniz bir yöntemi sizlerle paylaşacağım.

Sermayeniz yoksa klasik ticaret yapmanız mümkün değil bunu sizde farkındasınız.Peki o zaman sermayem yok nasıl para kazanabilirim diyorsanız bu yazıyı dikkatlice okumanızı ve sonunda size önereceğim sistemi hemen uygulayın.

Bildiğiniz gibi internet çağında yaşıyoruz.Artık neredeyse klasik ticaret bitmek üzere desek yeri var.Şimdi tüm firmalar artık internet üzerinden e-ticaret ile satış yapıyorlar ve her firmanın artık bir e-ticaret sitesi var.
Belki sizde bu e-ticaret sitelerinden alışveriş yaptınız yada adını duydunuz.Mesela_morhibo.com,markafoni.com,netvarium.com,trendyol.com,markalonga.com.gibi firmalar bazıları...

Peki bunlardan bize ne?diyor olabilirsiniz.

Sıkı durun işte şimdi bombayı patlatıyorum!
Artık sermayesiz iş yapmak istiyorum,sermayesiz iş fikirleri arıyorum,sermayesiz yapılacak işler,sermayesiz ne iş yapabilirim gibi düşüncelerden sizi kurtaracak bir sermayesiz iş fikri size sunuyorum.
Şimdi sizinde böyle tabiri caizse şakır şakır para basan bir sermayesiz e-ticaret sitesine sahip olma fırsatını burada açıklıyorum.
Üstelik içi binbir çeşit ürün dolu.Sizin böyle bir siteniz olsa sürekli satış yapsa ve siz sadece banka hesabına yatan paralarla ilgilenseniz iyi olmaz mı?

Sermayesiz iş fikirleri ile ilgili özet videoyu izleyelim...

Şimdi böyle bir şansınız var.Sizin yapmanız gereken tek şey aşağıda açıklayacağım bu sitenizin tanıtımını yapmak...Geri kalan ürün temin etmek, ürün gönderme,sanal postla ödeme işleri korgo işlemleri gibi hiçbir şeye karışmıyorsunuz.

Sadece sizin kendi alan adınıza sahip olduğunuz e-ticaret sitenizi tanıtmanız yeterli.
İşte sermayesiz iş fikirleri diye buna denir.Bu ise> sermayesizticaret.com. Bu linke tıklayın ve sahip olacaklarınıza siz bile inanamayacaksınız!

Sizde artık kendi işinizin patronu olarak evde internetten para kazanmanın hatta zengin olmanın keyfini yaşayın.Yada mevcut işiniz ile beraber böyle bir siteye sahip olarak ek iş yaparak para kazanmak daha keyifli olacak.

27 Şubat 2013

Evde İş İmkanı

evde iş imkanı,evde iş

Günümüzde ev hanımlarına evde iş imkanı sunan pekçok firma bulunuyor.İnternette bile Google ye evde iş imkanı diye arama yaptığınızda karşınıza yüzlerce firma çıkıyor.
Peki ev hanımları için en ideal evde iş imkanı hangisidir?
Evde yapılacak işler arasında genellikle evde boncuk işi,evde mandal işi yada kurdela işi daha çok tercih ediliyor.

Bugün ise günümüzde pekçok ev hanımı evde internet üzerinden çalışarak para kazanıyor.Bildiğiniz gibi internet çağında yaşıyoruz ve bugün 35 milyonu aşan internet kullanıcısı var.
Bilirsiniz işte belki sizde internetten alışveriş yapmışsınızdır.Aslında hepimizin elinin altında bulunan interneti otomatik olarak bir kazanç makinasına dönüştürebilirsiniz.
Nasıl mı?
İnternetten satış ortaklığı yaparak.Satış ortaklığı işinde başkalarının ürünlerini facebook twetter yada mail yolu ile tanıtımını yapar ve satış yaparak para kazanırsınız.
Günümüzde en iyi evde iş imkanı olarak gösterilen satış ortaklığı ile pekçok ev hanımı yada evde iş yapmak isteyenler bu yolla çok güzel paralar kazanıyorlar.
Bu işin çok tercih edilmesinin sebeblerinde biri ve en önemlesi hiç bir riski olmaması ve herhangi bir sermaye gerktirmemesidir.

Yani sıfır sermaye ile başkalarının ürünlerine aracılık ediyorsunuz ve sattığınız ürün başına komisyon alıyorsunuz.Tabiki bütün bu işlemler otomatik olarak satış ortaklığı havuzları ile yapılıyor.
Size özel bir link veriliyor ve sizde bu linki internetteki sosyal mecralarda paylaşıyorsunuz ve satış olunca komisyonunuzu banka hesabınıza yatıyor.Yani siz ne alıcıyı görüyorsunuz nede satıcıyı.

Bencede  evde iş imkanı olarak yapılacak en kazançlı iş satış ortaklığıdır.Tabiki bu iş için küçük bir eğitim almakta fayda.Bunun için Size Goomass internetten para kazanma eğitim kitini tavsiye edebilirim.Bu işi öğrenir ve yaparsanız evde kazanacağınız paranın bir sınırı yok.Tabiki bunun içinde çalışmak gerekiyor her işte olduğu gibi, yani armut piş ağzıma düş yok!

Ev hanımlarına evde iş imkanı adlı sitemizi ön yargısız bir şekilde incelerseniz mutlaka kendinize göre bir iş bulacağınızı ve kazanç sağlayacağınızı garanti ederim.Yeterki siz isteyin ve başlayın.
Bu yazımızda en iyi evde iş imkanı olan satış ortaklığını sizlerle paylaştım bir başka yazımda görüşmek üzere.

25 Şubat 2013

Makale Yaz Para Kazan

Evden para kazama yollarından biride Makale yaz para kazan yöntemidir.Evden yazı yazarak para kazanmak için biraz dil bilgisi öğrenirseniz yada zaten ben okulda da güzel kompozisyon yazardım diyorsanız evde makale yazarak gelir elde edebilirsiniz.

Evde ek iş yaparak para kazanmak istiyorum diyorsanız bu işi yapabilirsiniz.Evde yazı yazarak para kazanma işinin mantığı şu şekilde;Hani eskiden okuldayken öğretmenlerimiz kompozisyon ödevleri verirdi hatırlarsanız.İşte aynı şekilde giriş gelişme sonuç bölümlerinden oluşan makaleler yazıyorsunuz hepsi bu...

Peki makaleyi yazdık parayı nasıl ve kimden alıcaz dediğinizi duyar gibiyim.
Bildiğiniz gibi internette pekçok site ve blog bulunuyor.Bunların ihtiyacıda özgün yani kopya olmayan içeriklerdir.

Hepimizin bildiği Google, bir arama motoru ve internette bulunan sitelerde özgün içerik olmayan siteleri en arka sayfalarda çıkarıyor.
Tabiki satış yapan sitelerde en son sayfalarda çıktığı için müşterilerine ulaşamamaktadır.Bu yüzden kopye olmayan özgün yazılar bu web sitelerinin olmazsa olmazlarıdır.
Mesela siz bu siteye gelirken büyük bir ihtimalle Makale yaz para kazan şeklinde bir aramayla geldiniz.Bunun gibi yani.

Ayrıca herhangi bir konuda görüş ve fikirlerinizi yazmayı seviyorsanız hemen bu işe başlayabilirsiniz.
Yazı yazarak para kazanma konusunda daha fazla bilgi almak için Makale yazarak para kazanma adlı yazıyı okuyunuz.
Bir önceki yazımızda Evde boncuk işi ile ilgili bilgiler verilmektedir.Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere
makale yaz para kazan
Makale yaz para kazan ile ilgili aramalar; yazı yazarak para kazanmak,makale yazarak para kazanmak,yazı yazarak para kazanmak istiyorum,internetten yazarak para kazanma,yazı yazarak para kazan,makale yazarak para kazan

24 Şubat 2013

Evde boncuk işi

evde boncuk işi

Ev hanımları evde yapabilecekleri işlerden biriside evde boncuk işi. Evde boncuk işi yaparak hem aile bütçesine katkıda bulunur hemde boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir iş.
Biraz tasarım yeteneğiniz varsa Evde boncuk işi yapmak tam size göre.Ben evde boncuk işi daha önce yapmadım acaba yapabilirmiyim?dediğinizi duyar gibiyim.
Merak etmeyin önemli değil bununda elbette bir yolu var. Mesela belediyelerin, halk eğitim merkezlerinin ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının açmış olduğu meslek edindirme takı tasarım ve boncuk kurslarına giderek çok kısa zamanda bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.
Sizin evde boncuk işi yapmaya azminiz varsa zaten bu işi kolayca öğrenebilirsiniz.
Her işte olduğu gibi bu işte de inançlıysanız başarıya ulaşmanız için önünüzde hiç bir engel duramaz.Önemli olan sizin istemeniz.

Evde boncuk işi yapmak için gerekli olan malzemeleri nasıl temin edebiliriz?
Mutlaka çevrenizde bu iş ile ilgili faaliyet gösteren toptancılar vardır.Yok ben bilmiyorum arayamam kapıma kadar gelsin diyorsanız o zaman her başımız sıkıştığında başvurduğumuz Google amcaya danışarak, toptan boncuk iş gibi bir arama yaparak evde boncuk işi yapmak için lazım olan malzemeleri temin edebilirsiniz.
Peki hepsi tamam evde boncuk işi yaptıran firmalara nasıl ulaşacağız?
Bi hayli evde boncuk işi yaptıran firmalar piyasada mevcut aslında.Oturduğunuz çevrede boncuk işi ve takı üzerine satış yapan mağazalara giderek yada görüşerek iş teklifinde bulunabilirsiniz.Yapmış olduğunuz boncuk tasarımlarını görüşmeye giderken yanınızda götürmeniz iş teklifinizin olumlu sonuçlanmasında çok etkili olacağını unutmayın.

Ayrıca evde boncuk işi yapan firmalara ulaşmak için bizim sitemize yani bu yazının altına yorum bırakırsanız,bu firmalarla irtibata geçebilirsiniz yada onlar size ulaşabilir.
Evde boncuk işi yaptırmak isteyen firmalar bizimle iletişime geçebilir yada yoruma bırakacağınız mail yada telefondan iletişim sağlayabilirler.
Ev hanımları evde yazı yazarak ta para kazanabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda Evde Makale yaz para kazan konusunda bilgiler verilmektedir.
Bir önceki yazımızda Evde ek iş yapmak ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz
İlgili aramalar;
evden boncuk işi istanbul, evden boncuk işi yapmak istiyorum, evde boncuk işi verenler,evden boncuk işi yaptıran firmalar, evden boncuk işi yaptıran yerler,ev hanımlarına evde boncuk iş,evlere boncuk işi,evde boncuk işi izmir,evlere boncuk işi ankara

23 Şubat 2013

Evde ek iş Yapmak istiyorum


Genel olarak ev hanımları evde iş, evde ek iş yapmak istiyorum diyerek evde internetin başına otururlar ve Google de evde ek iş diye arama yaparlar.
Pekçok siteyi tabiri caizse süzgeçten geçirirler ve çoğunluklada elleri boş olarak tekrar evdeki rutin işlerine dönerler.
Çünkü internette kendilerine göre evde yapacak bir iş bulamazlar.
Halbuki şuanda bile elinizin altında bulunan fırsattan haberiniz bile yok...
Evet hanımlar bugün ben size dahiyane bir buluş olarak evde para kazanacağınızı söylemeyeceğim.Sadece elinizin altındaki bu fırsattın farkına varmanızı sağlayacağım.

Peki nedir bu fırsat? dediğinizi duyar gibiyim.
Sıkı durun söylüyorum;
Şuanda kullandığınız bilgisayarınız ve internet!
Bugün günümüzde 40 milyon dan fazla internet kullanıcısı bulunuyor ve binlerce kişide evde internetten para kazanıyor.Bizim bunlardan haberimiz bile yok...
Aşağıda hürriyet gazetesindeki internetten evde ek iş yaparak para kazanma konusundaki habere bi göz atın.
Resmi büyütmek için üstüne tıklayın
Evet pekçok evhanımı evde ek iş olarak internetten anketörlük yaparak para kazanıyor.
Bu iş anket firmaları tarafında mail adresinize gönderilen anket formlarını doldurmaktan ibaret.Mail adresinize gelen anketleri dolduruyorsunuz ve bir tıkla tekrar doldurduğunuz anketi gönderiyorsunuz ve doldurduğunuz anket başına belli bir miktar para kazanıyorsunuz.
Bu işin püf noktası ise ne kadar çok anket dodurursanız kazancınızda o oranda artıyor.
Günümüzde pekçok firma piyasadaki ürünleri yada piyasaya çıkaracakları yeni ürünler hakkında bilgi toplamak gereği duyuyorlar.Bunuda internet vasıtası ile anket doldurtuyorlar ve bunun karşılığındada belli bir miktar ücret ödüyorlar.Yani işin mantığı kısaca bu şekilde.
Evde ek iş yapmak istiyorum diyenlere bir alternatif olarak değerlendirebilirler.
Bu iş ile ilgili detaylı bilgiyi Anket Doldur Para Kazan adlı yazımızdan edinebilirsiniz.
Bu yazımızda evde ek iş olarak yapabileceğiniz anket doldurarak para kazanma konusunu paylaştım.Bir önceki İşkur iş ilanları yazımızda iş ilanları bulunmaktadır.


Evde ek iş yapmak istiyorum ile ilgili aramalar; evde ek iş arıyorum, ek iş yapmak istiyorum izmir, ek iş yapmak istiyorum ankara,evde iş yapmak istiyorum bursa,

21 Şubat 2013

İşkur iş ilanları


İşkur iş ilanları
REKLAM
Evde iş yaparak para kazanın!
Bu yazımızda sizlere işkur iş ilanları adlı başlığımız ile bilgiler vermeye çalışacağız.
İşkurun pekçok kişinin umudu olduğu bir gerçek.gerçekten pekçok kişide işkurun bu iş imkanlarından faydalandığı bir gerçek.
Peki işkurun bu iş ilanlarına nasıl ulaşacağız?

Ayrıca evde yapılacak işler konusundada sitemizi inceleyiniz.
Mutlaka kendinize göre bir iş bulabilirsiniz.

Size kendi hikayemden bahsetmek isterim.Bende yıllarca işsizlik çeken birisiydim.İnternette işkur iş ilanları diye arama yaparken rasladım. Evet şimdi hem internetten hemde işkurun bana sağladığı işle geçimimi sağlıyorum.
Bizin size önerimiz evde para kazanmak için http://evhanimlarinaisimkanlari.blogspot.com adresini ziyaret ediniz.Siz kendinize göre mutlak bir iş bulacaksınız.

Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın.Ne demişler arayan bulur.
Bu yazımı pek fazla uzatmak istemiyorum.Kesinlikle aramalarınıza devam edin İşkurda size göre bir iş sahibi olacağınıza hiç şüpheniz olmasın.
İşkur pekçok kişiye iş bulduğu gibi sizide iş sahibi yapacaktır.Bunun yanında ayrıca ek işler arayışınada devam edin.Çünkü malumunuz tek maaşla geçinmek zor bu devirde...
İş ilanları ile ilgili bağlantılar;


http://goomassegitimsetiindir.blogspot.com

http://internetteparakazanmasrlar.blogspot.com

http://googlekazanclariegitimseti.blogspot.com

http://hibekredinasilalinir.blogspot.com

http://facebooktanparakazanmak.blogspot.com

http://anketdoldurparakazanmak.blogspot.com/